11.12.2012 10:21

Κατέρρευσε στέγη οικίας στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Από θαύμα γλύτωσε αργά χθες το βράδυ 45χρονος συμπολίτης μας στο κέντρο της πόλης, όταν η σκεπή της οικίας μέσα στην οποία διέμενε κατέρρευσε λόγω παλαιότητας.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους περίοικους που ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, φοβούμενοι ότι ο 45χρονος ήταν μέσα στο σπίτι.

Τους φόβους τους ενίσχυσε επιπλέον το γεγονός ότι τόσο το αυτοκίνητο όσο και το μηχανάκι του ιδιοκτήτη βρισκόταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι με τα κλειδιά να είναι αφημένα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο αν και επιχείρησαν να μπουν μέσα προς εντοπισμό του 45χρονου αυτό δεν κατέστη δυνατό μιας το σπίτι μετά την κατάρρευση της σκεπής είχε πάρει επικίνδυνη κλήση προς τα εμπρός με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ανδρών της υπηρεσίας.

Προς ανακούφιση όλων ο 45χρονος λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε να βγαίνει από αυτοκίνητο φίλου του καθησυχάζοντας τους πάντες που θεωρούσαν ότι έχει συμβεί το αναπόφευκτο.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στους Πυροσβέστες στο κρίσιμο μισάωρο της κατάρρευσης της στέγης είχε φύγει μαζί με τον φίλο του για δουλειά μέσα στο κέντρο της πόλης.

 

Σήμερα το πρωί πάντως, στελέχη από τα ΠΣΕΑ Χίου απέκλεισαν το χώρο περιμετρικά του κτιρίου δίνοντας εντολή για την κατεδάφισή του αφού σύμφωνα με τους περίοικους αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τους διερχόμενους. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ