22.7.2012 19:39

Κατέκτησαν την κορυφή της Ελλάδας οι παίδες του Ν.Ο.Χ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες μετά τη νίκη του με 13-12 επί του Πανιωνίου στον μεγάλο τελικό. Οι μικροί του Μάκη Μικέδη και του Γιώργου Μπελέγρη κατάφεραν να πάρουν έναν τίτλο για τις ακαδημίες της ομάδας μετά από μία δεκαετία. Μάλιστα πριν από την έναρξη της τελικής φάσης ήταν λίγοι όσοι πίστευαν οτι αυτή η ομάδα θα μπορέσει να διεκδηκίσει ένα μετάλλιο, αφού βρέθηκε στον ίδιο όμιλο με Βουλιαγμένη, Πανιώνιο και Π.Φάληρο, τρία από τα φαβορί για το χρυσό. Όλα αυτά μόνο στα..χαρτιά αφού ο Ν.Ο.Χ. έβγαλε πάθος και ψυχή στην πισίνα και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση της 1ης θέσης.  
Η σύνθεση του Ν.Ο.Χ.: Αγιωργούσης Νικόδημος, Αλάτσης Τάσος, Αλιφιέρης Κωνσταντίνος, Βούμβας Αντώνης, Γκιουβέτσης Κωνσταντίνος, Δεββές Άγγελος, Καλαργυρός Νίκος, Μαυρογιάννης Σταύρος, Μαχαλιάς Αντώνης, Ντάνος Γιώργος, Πατέτσος Γιώργος, Σωτηριανός Νίκος, Τέττερης Στέλιος, Χουλάκης Στέλιος 
Τα οκτάλεπτα: 2-5, 4-3, 3-3, 3-2
Πανιώνιος (Σπύρος Μπουλουγουράς): Αλεξίου 4, Παυλίδης 3, Σπετσιώτης 1, Γαρδίκας 3, Σκληρός 1
ΝΟ Χίου (Μάκης Μικέδης): Αλάτσης 6, Χουλακης 2, Αλιφιέρης 1, Καλαργυρός 3, Βούμβας 1
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ