Κοινωνία

17/9/12 10:27

τελ. ενημ.: 18/9/12 12:47

Καταλαμβάνουν το Δημαρχείο και προαναγγέλλουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 
Σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου και Γενική Συνέλευση προχωρούν το πρωί της Τετάρτης οι εργαζόμενοι του Δήμου, υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΠΟΕ- ΟΤΑ που προβλέπει καταλήψεις σε όλα τα Δημαρχεία της χώρα, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να καταθέσει η Κυβέρνηση συνεργασίας.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον «π» ο πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ Χίου Αλ. Γαϊτάνος, οι εργαζόμενοι θα καταλάβουν το δημοτικό μέγαρο από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων προκειμένου να ενημερωθεί η πλειοψηφία για τα επερχόμενα μέτρα.
«Είμαστε σε κατάσταση κινητοποιήσεων. Για εμάς αυτά τα μέτρα οδηγούν στην έξοδο είτε άμεσα είτε έμμεσα χιλιάδες συναδέλφους μας. Είναι ώρα να απαντήσουμε οργανωμένα και δυναμικά», ανέφερε ο κ. Γαϊτάνος τονίζοντας παράλληλα ότι η διάθεση από την πλευρά της Ομοσπονδίας είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
«Ήδη προετοιμαζόμαστε για συνεχείς επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες ή ακόμα και διαρκείας. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ώστε μόλις κατατεθούν τα μέτρα να ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις μας», κατέληξε ο ίδιος. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση