3.8.2016 11:54

Καταγγελία για χειροδικία σε δημοτικό υπάλληλο

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΧΙΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ

Στην καταγγελία καταστηματάρχη στην περιοχή της Δασκαλόπετρας ότι χειροδίκησε σε δημοτικό υπάλληλο κατά την διαδικασία καθαρισμού της περιοχής, προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Χίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν, «ο εργαζόμενος δέχθηκε  απαράδεκτη και προκλητική   επίθεση από  «θερμό» επιχειρηματία στην περιοχή της Δασκαλόπετρας». 

Αναλυτικά στην καταγγελία του ο Σύλλογος υπογραμμίζει για το περιστατικό: «ο εν λόγω  επιχειρηματίας μετά από    χυδαία  φραστική επίθεση  που εξαπέλυσε εναντίον συναδέλφων της Υπηρεσίας Πρασίνου που εργάζονταν σε δημοτικό χώρο απέναντι από   το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  που διατηρεί , χειροδίκησε εις βάρος  του ενός από αυτούς.

Είναι προφανές  ότι οι  βίαιες – φραστικά και σωματικά - συμπεριφορές  απέναντι σε κάθε εργαζόμενο  και σε κάθε άνθρωπο γενικά , είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν  να γίνονται  ανεκτές  σε καμία περίπτωση.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης , η οποία  πιστεύουμε ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου  ένας ακόμη οπαδός της βίας και του τραμπουκισμού – από τους τόσους  δυστυχώς που ασπάζονται  τέτοιου είδους απόψεις στον τόπο μας  – να  λάβει τα επίχειρα  των πράξεών του».   

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ