Κοινωνία

3/8/16 11:54

τελ. ενημ.: 3/8/16 11:54

Καταγγελία για χειροδικία σε δημοτικό υπάλληλο

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΧΙΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ

Στην καταγγελία καταστηματάρχη στην περιοχή της Δασκαλόπετρας ότι χειροδίκησε σε δημοτικό υπάλληλο κατά την διαδικασία καθαρισμού της περιοχής, προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Χίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν, «ο εργαζόμενος δέχθηκε  απαράδεκτη και προκλητική   επίθεση από  «θερμό» επιχειρηματία στην περιοχή της Δασκαλόπετρας». 

Αναλυτικά στην καταγγελία του ο Σύλλογος υπογραμμίζει για το περιστατικό: «ο εν λόγω  επιχειρηματίας μετά από    χυδαία  φραστική επίθεση  που εξαπέλυσε εναντίον συναδέλφων της Υπηρεσίας Πρασίνου που εργάζονταν σε δημοτικό χώρο απέναντι από   το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος  που διατηρεί , χειροδίκησε εις βάρος  του ενός από αυτούς.

Είναι προφανές  ότι οι  βίαιες – φραστικά και σωματικά - συμπεριφορές  απέναντι σε κάθε εργαζόμενο  και σε κάθε άνθρωπο γενικά , είναι καταδικαστέες και δεν μπορούν  να γίνονται  ανεκτές  σε καμία περίπτωση.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης , η οποία  πιστεύουμε ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου  ένας ακόμη οπαδός της βίας και του τραμπουκισμού – από τους τόσους  δυστυχώς που ασπάζονται  τέτοιου είδους απόψεις στον τόπο μας  – να  λάβει τα επίχειρα  των πράξεών του».   

 

Δείτε επίσης