30.8.2012 18:47

Κάποιο λάθος κάνετε κ. Λεμάνη

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Β` ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ "Π"

«Δεν σας μιλάω, γιατί επιτρέπετε κι γράφουν για το κυνήγι στην εφημερίδα σας άτομα άσχετα. Για το κυνήγι πρέπει να σας μιλούν μόνο ο Σύλλογος, η Συνομοσπονδία και η Ομοσπονδία, κανένας άλλος, αν θέλετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας και να γράφετε αλήθειες». Με αυτή την απάντηση σε υψηλό τόνο, ο πρόεδρος της Β`ΚΟΑ Π. Λεμάνης αρνήθηκε να μιλήσει στον «π» κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην συγκέντρωση των κυνηγών στην πλατεία Βουνακίου το απόγευμα της Δευτέρας. Πρόσθεσε μάλιστα και ότι δεν γράψαμε όλα όσα ειπώθηκαν στην πεντάωρη περσινή γενική συνέλευση της Β` ΚΟΑ, την οποία παρακολουθήσαμε και καταγράψαμε ως επίσημοι προσκεκλημένοι. Στο τέλος δε, μας τόνισε ότι πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε «γιατί αυτός είναι τρελός…»
Του απαντήσαμε λέγοντας, πρώτον, ότι με απειλές δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, αλλά μόνο με διάλογο μπορούμε να συνεννοηθούμε. Αν δεν θέλει δεν μας ενοχλεί καθόλου Δεύτερον του είπαμε  ότι πρέπει να κάνει κάποιο λάθος. Δεν είμαστε εφημερίδα της Β` ΚΟΑ, δεν μας χρηματοδοτεί αυτός και δεν έχει το δικαίωμα να μας υποδεικνύει ποιοι και τι  θα γράφουν στο «Πέρασμα». Εκτός και αν δεν το ξέρουμε, ή εκτός και αν μας χρηματοδοτεί ο Κυνηγητικός Σύλλογος Χίου και δεν το ξέρουμε, το έργο του οποίου προβάλλουμε χωρίς οικονομικά οφέλη σχεδόν τρία χρόνια.
Ευτυχώς το λάθος του Π. Λεμάνη «μπάλωσε» ο πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου  Ν. Μπουμπάρης, που μας μίλησε όταν έφυγε ο πρόεδρος της Β` ΚΟΑ μετά από προτροπή πολλών παριστάμενων κυνηγών.
Αυτή συμπεριφορά μας επιτρέπει να αναρωτιόμαστε μήπως τελικά έχει δίκιο η πλειοψηφία των κυνηγών του νησιού μας που διαφωνεί με τις περισσότερες πρακτικές του… 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ