25.2.2016 10:13

Κάνουν καινούριες τις πινακίδες

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

Μάχη με τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες κυκλοφορίας δίνει από χθες το πρωί η Υπηρεσία Καθαριότητας. Διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση, έχει φτάσει στο απροχώρητο ο Γ. Μπελέγρης διέθεσε προσωπικό από αυτό που δεν έχει, για τον καθαρισμό τους.

Έτσι από χθες ένα συνεργείο αποτελούμενο από δυο υπαλλήλους ξεκίνησε περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου να ξεκολλά τα αυτοκόλλητα και να καθαρίζει. Αμέσως μετά όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος θα ακολουθήσει ο καθαρισμός πινακίδων στην Καλαμπόκα, Βενιζέλου, Ατσική και γενικότερα στις κεντρικές οδούς της πόλης.

«Κάναμε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των μεγάλων αθλητικών συλλόγων της χώρας, των λεγόμενων clubs Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ κλπ και ζητήσαμε να απευθυνθούν στα μέλη τους, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο. Εκείνοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη με την αιτιολογία ότι γίνονται μεμονωμένα και δεσμεύθηκαν ότι θα μεταφέρουν την παράκληση μας».

Τα μεροκάματα για τους πιο απαισιόδοξους θα πάνε χαμένα, αφού όσο υπάρχει ατιμωρησία τόσο θα επαναλαμβάνονται αυτές οι συμπεριφορές με τους κάθε λογής θερμοκέφαλους οπαδούς.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ