25.2.2016 10:13

Κάνουν καινούριες τις πινακίδες

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

Μάχη με τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες κυκλοφορίας δίνει από χθες το πρωί η Υπηρεσία Καθαριότητας. Διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση, έχει φτάσει στο απροχώρητο ο Γ. Μπελέγρης διέθεσε προσωπικό από αυτό που δεν έχει, για τον καθαρισμό τους.

Έτσι από χθες ένα συνεργείο αποτελούμενο από δυο υπαλλήλους ξεκίνησε περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου να ξεκολλά τα αυτοκόλλητα και να καθαρίζει. Αμέσως μετά όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος θα ακολουθήσει ο καθαρισμός πινακίδων στην Καλαμπόκα, Βενιζέλου, Ατσική και γενικότερα στις κεντρικές οδούς της πόλης.

«Κάναμε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των μεγάλων αθλητικών συλλόγων της χώρας, των λεγόμενων clubs Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ κλπ και ζητήσαμε να απευθυνθούν στα μέλη τους, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο. Εκείνοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη με την αιτιολογία ότι γίνονται μεμονωμένα και δεσμεύθηκαν ότι θα μεταφέρουν την παράκληση μας».

Τα μεροκάματα για τους πιο απαισιόδοξους θα πάνε χαμένα, αφού όσο υπάρχει ατιμωρησία τόσο θα επαναλαμβάνονται αυτές οι συμπεριφορές με τους κάθε λογής θερμοκέφαλους οπαδούς.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ