19.4.2019 14:41

«Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» βροντοφώναξαν οι Χιώτες

Κύμα συμπαράστασης στον Γιάννη Παληό από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο

Πάνω από 1.300 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, προκειμένου να σωθεί η πρώτη και μοναδική κατοικία του τυπογράφου συμπολίτη μας, Γιάννη Παληού.

Η σημερινή κινητοποίηση έξω από την Alpha Bank επί της οδού Βλαστού, που διοργανώθηκε από την ΟΕΒΕ, ήταν αναπάντεχα μεγάλη προσελκύοντας πλήθος Χιωτών τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο και από τον πολιτικό.

Κρατώντας στα χέρια τους πλακάτ που έγραφαν «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη», οι διαμαρτυρόμενοι στάθηκαν ειρηνικά έξω από την τράπεζα δίνοντας το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Γιάννη Παληό, αλλά και σε όσους βρίσκονται σήμερα στην ίδια κατάσταση και δεν τολμούν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους.

Το «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας έδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μ. Σκούφαλος και Μαν. Στάθης, ο αντιπεριφερειάρχης και υπ. Δήμαρχος Στ. Κάρμαντζης συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Ξενάκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Β. Μαυρέλος καθώς και ο Δ. Στρατούλης, οι οποίοι έσφιξαν το χέρι του κ. Παληού δίνοντας του κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του.

Πριν την ολοκλήρωση της, το πλήθος των διαμαρτυρομένων που είχε συγκεντρωθεί μπήκε ειρηνικά στην τράπεζα, μίλησε με τον διευθυντή του καταστήματος και του κατέστησε σαφές ότι το σπίτι του Γιάννη θα συνεχίσει να ανήκει στον ίδιο και την οικογένεια του.

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ