4.7.2014 13:35

Κανένα πρόβλημα με το νερό

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΤΟ ΝΕΡΟ

Τη βεβαιότητα ότι κατά τη θερινή περίοδο δε θα υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση των οικισμών εξέφρασε σε δηλώσεις του στον «π» ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μ. Φυτούσης.
Ο κ. Φυτούσης υποστήριξε ότι μέχρι σήμερα η υδροδότηση στα χωριά γίνεται κανονικά χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και κυρίως χωρίς ζημιές ή έλλειψη νερού.
«Όπου παρουσιάστηκε μειωμένη υδροδότηση έγινε ύστερα από κάποια ζημιά που αντιμετωπίστηκε άμεσα και πλέον όλα λειτουργούν κανονικά» σημείωσε μη παραλείποντας και πάλι να δώσει οδηγίες για τη λελογισμένη και ορθολογική χρήση του νερού από τα νοικοκυριά χωρίς σπατάλες.
Το ίδιο καθησυχαστικός ήταν ο Μιχ. Φυτούσης και για την ποιότητα του νερού επισημαίνοντας ότι οι χημικές και οι μικροβιολογικές αναλύσεις γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εβδομαδιαίως και μια φορά τον μήνα γίνονται αναλύσεις και στη Ρόδο για να διαπιστωθεί αν επανήλθε το «φάντασμα» του υδραργύρου. «Όλα αυτά εδώ και τρία χρόνια αποτελούν παρελθόν για το νησί» σχολίασε ο κ. Φυτούσης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ