1.8.2013 12:17

«Καμία απόλυση εποχικού δασοπυροσβέστη»

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΝΔΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΧΙΟΥ

Επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια καθώς και στους βουλευτές της Χίου Κ. Μουσουρούλη και Κ. Τριαντάφυλλο απέστειλε το Σωματείο Εποχικών Πυροσβεστών Χίου εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες περί διαθεσιμότητας συναδέλφων τους ακόμα και στη Χίο.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τους αγώνες μας και τις μάχες που δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα πούμε για τους χιλιοειπωμένους μας νεκρούς ας τους αφήσουμε επιτέλους να αναπαυτούν οι ψυχές τους. Δίνουμε μάχη 11 χρόνια για τα δίκαια αιτήματα μας. Επιτέλους πριν 2 χρόνια η μεγάλη πλειοψηφία από μας δικαιώθηκε και περιμένουμε και την τελική δικαίωση και για τους υπόλοιπους συνάδελφους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάποιοι δεν μας αγάπησαν και δεν θα μας αγαπήσουν ποτέ, δικό τους θέμα. Ξέρουμε καλά ότι κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι επιτύχαμε. Ξέρουμε καλά ότι σε κάποιους βρωμάμε και τους βρωμίσαμε ακόμα περισσότερο επειδή είμαστε η μοναδική προκήρυξη που όλοι μπήκαν με αξιοκρατικά κριτήρια και δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιοι τους δικούς τους από τα παράθυρα όπως έκαναν τόσα χρόνια», σημειώνει η διοίκηση του Σωματείου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ