19.9.2016 14:27

Κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις, παραλαμβάνεται η Απλωταριά

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το πράσινο φως, μετά από καθυστέρηση 3 μηνών, έδωσε η επιτροπή παραλαβής προκειμένου και επίσημα να παραδοθεί στον Δήμο το πολύπαθο έργο της οδού Απλωταριάς.

Παρότι το έργο επρόκειτο να παραληφθεί από το τέλος Ιουνίου, οι αντιρρήσεις του μέλους της Επιτροπής Κλ. Χρύση είχαν σαν αποτέλεσμα αφενός αυτή να καθυστερήσει, αφετέρου να ανοίξει ένας ευρύς διάλογος για τον τρόπο με τον οποίο το έργο θα καταστεί περισσότερο ασφαλές στη διασταύρωση της Απλωταριάς με τις οδούς Καλαμπόκα και Στεφάνου Τσουρή.

Οι επισημάνσεις των μελών για κακοτεχνίες και επισκευές σε αρκετά σημεία έγιναν αποδεκτές και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι οι απαραίτητες εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Μέσα σε 30 ημέρες

Σύμφωνα πάντως με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα μετά την παραλαβή του έργου και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα. Μέσα από αυτές θα ξηλωθούν τα μάρμαρα στο τμήμα της Απλωταριάς που διασταυρώνεται με τις οδούς Φιλλίπου Αργέντη, Καλαμπόκα και Στεφάνου Τσουρή και θα αντικατασταθούν με άσφαλτο. Παράλληλα ο δρόμος θα υποβιβαστεί ώστε να διαχωρίζεται πλήρως από τα πλακόστρωτα πεζοδρόμια που θα παραμείνουν ως έχουν. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ