31.10.2014 19:45

Καλούν σε συστράτευση [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΓΩΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας / Ποιότητα Ζωής και η Ένωση Καταναλωτών Χίου είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν τις πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση, με στόχο να επιτευχθούν αποτελεσματικές και  βιώσιμες  λύσεις στα προβλήματα των κόκκινων δανείων, των πλειστηριασμών κύριων κατοικιών και της τακτικής και ποιοτικής συγκοινωνιακής σύνδεσης των νησιωτικών  περιοχών με τη Στερεά Ελλάδα και τα άλλα νησιά.

Η πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταναλωτών Παναγιώτα Καλαποθαράκου, η Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Καταναλωτών Χίου Ξένια Κορακάκη, Στέλιος Μακριάς και  Γιώργος Τσούρος καλούν τον κόσμο να προσέλθει στην ημερίδα που διοργανώνουν το Σάββατο το απόγευμα στο Ομήρειο και να συστρατευθεί στον κοινό αγώνα  για το  καλό του κόσμου που υποφέρει από την πολιτική που εφαρμόζεται.

Ποιοτικές και συστηματικές

«Πρέπει τα μέτρα αποπληρωμής των δανείων να είναι ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Να συνεχιστεί η αναστολή των πλειστηριασμών των κύριων κατοικιών τουλάχιστον όλο το 2015, να θεσπισθούν και να οργανωθούν τακτικές, ποιοτικές και συστηματικές συγκοινωνίες για τα νησιά», τόνισε η Π. Καλαποθαράκου στη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε σήμερα στο δημαρχείο.

«Πέρσι το μποϊκοτάζ απέδωσε, οι τιμές των εισιτηρίων μειώθηκαν, αλλά το μέτρο αποδείχθηκε προσωρινό. Πρέπει να πιέσουμε και πάλι για να έχουμε σωστές συγκοινωνίες», πρόσθεσε η Ξ. Κορακάκη.

Γ. Τσούρος και στ. Μακριάς κάλεσαν τον κόσμο σε εποικοδομητική συζήτηση, με στόχο να επιλέξουν και να σχεδιάσουν μαζί τις δράσεις που πρέπει να ακολουθήσουν.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ