12.7.2012 11:46

Καλοκαιριάτικη διανομή βιβλίων στα σχολεία

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

Πέρσι κατάφεραν να μοιράζουν σχολικά βιβλία στους μαθητές μέχρι και τον Δεκέμβριο αλλά, φέτος φαίνεται να έχουν βάλει στόχο να ξεπεράσουν το κακό προηγούμενο και έτσι τα βιβλία θα διανεμηθούν στα σχολεία μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Aπό τις 9-07-2012 έως τις 29-08-2012, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί για την Περιφέρεια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, η διανομή των σχολικών βιβλίων ώστε όλα να βρίσκονται στα χέρια των μαθητών με την έναρξη του σχολικού έτους.
Το πλήθος αντιτύπων ανά τίτλο για κάθε σχολείο έχει υπολογισθεί με ένα σύστημα διαδικασιών και εφαρμογών πληροφορικής, βάσει των στοιχείων μαθητών και καθηγητών που οι σχολικές μονάδες υποβάλλουν στο σύστημα survey (καρτέλα σχολείου), συνυπολογίζοντας και ένα επιπλέον ποσοστό της τάξεως του 10% ανά τίτλο, που τελικά θα φτάνει στο κάθε σχολείο ώστε να αντιμετωπίζονται απρόβλεπτες και έκτακτες ανάγκες. Τα βιβλία θα αποστέλλονται συσκευασμένα ανά σχολείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ