19.5.2015 16:54

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΡΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ MASTER PLAN ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΙΟΥ

Στην τελική ευθεία για την προκήρυξη αναδόχου για την εκπόνηση του γενικού στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του κεντρικού Λιμένα της Χίου βρίσκεται το Λιμενικό Ταμείο που σήμερα προχώρησε στην έγκριση των όρων διακήρυξης.

Σύμφωνα με τον Μ. Μπελέγρη μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να είναι έτοιμο το προσχέδιο του Master Plan ώστε να παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, να τεθεί σε διαβούλευση και στη συνέχεια μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν οι διαδικασίες λήψεις αδειοδότησης.

«Αφού καταλήξουμε στο master plan που ουσιαστικά σημαίνει για ποια χρήση εμείς οι ίδιοι προορίζουμε τον κεντρικό λιμένα θα μπορούμε ανάλογα με τη χρηματοδότηση να κάνουμε και τις αντίστοιχες παρεμβάσεις», ανέφερε στα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής.

Γεγονός πάντως είναι ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται πολύ καθυστερημένα αφού το master plan θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του προηγούμενου μήνα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ