8.6.2013 11:48

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ»

Άργησε 6 μήνες αλλά τελικά εκδόθηκε το διορθωτικό ΦΕΚ σχετικά με τα κονδύλια των εφημεριών των γιατρών του Νοσοκομείου Χίου που από λάθος είχε περικοπεί κατά 30% με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην έκδοση εφημεριών για το τρέχουν έτος.

Έτσι το αρχικό ποσό των 945.225 ευρώ διορθώθηκε στα 1,2 εκ. ευρώ γεγονός που επιτρέπει πλέον να παρακαμφτεί ο γραφειοκρατικός σκόπελος που μέχρι πρότινος είχε ως αποτέλεσμα να μην πληρώνονται οι ιατροί τις εφημερίες από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, κατάσταση που δεν ίσχυε σε όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ