28.9.2020 11:14

Κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς από το Αλληλέγγυο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το Εργατικό Κέντρο Χίου και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, ενημερώνουν ότι έχει ξεκινήσει η λειτουργία του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φροντιστηρίου για 4η συνεχή χρονιά.

Η Χρονιά αυτή είναι σίγουρα διαφορετική από τις προηγούμενες, αλλά οι ανάγκες για μάθηση και επιπλέον βοήθεια των μαθητών δεν σταματά ποτέ.

Απευθυνόμαστε εκ νέου, σε καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν διάθεση και χρόνο να προσφέρουν και σε μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα αλληλέγγυα μαθήματα.

Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές-τριες οι οικογένειες των οποίων αποδεδειγμένα, δεν δύναται να επωμισθούν και αυτό το οικονομικό βάρος.

Τα μαθήματα γίνονται όπως πάντα στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Χίου και ειδικά για αυτή την σχολική χρονιά θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες που απαιτούνται. Ολιγομελή τμήματα, χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων.

Τηλ. επικοινωνίας 6977841382

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ