3.10.2013 10:42

Κάλεσμα από την ΟΕΒΕ για το μποϋκοτάζ κατά της Ολυμπιακής

Η Ο.Ε.Β.Ε Χίου καλεί όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του νησιού να συμμετάσχουν ενεργά στο μποϊκοτάζ των αεροπορικών δρομολογίων Αθήνα-Χίος-Αθήνα, το χρονικό διάστημα 13 με 19 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ένωσης Καταναλωτών Χίου την οποία στηρίζει ανεπιφύλακτα.

«Η μονοπωλιακή εκμετάλλευση της γραμμής από την Olympic air και η εκτίναξη των τιμών των εισιτηρίων στα ύψη, έχει καταστήσει το αεροπλάνο απαγορευμένο μέσο μεταφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται και επιβαρύνεται το επιβατικό κοινό, αλλά και να πλήττεται η οικονομία του νησιού.

Η Olympic air πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη ακρίβεια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων στη γραμμή της Χίου, γι΄ αυτό και η συμμετοχή στο μποϊκοτάζ είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας», αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η ΟΕΒΕ Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ