15.5.2012 18:58

Το καλαμπούρι των συλλήψεων για χρέη προς το Δημόσιο και στη Χίο

• ΑΥΡΙΟ ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 300.000 ΕΥΡΩ

Η Αστυνομία εκτελεί εντολές και συλλαμβάνει κι η Δικαιοσύνη ενεργεί σύνομα και αποφυλακίζει. Το τηλεοπτικό σήριαλ «Λ. Γαβαλάς», με μικρότερη σαφώς λάμψη, μεταφέρεται και στα τοπικά μέτρα με τη σύλληψη  σήμερα δυο διευθύνοντων συμβούλων γνωστής μεταφορικής εταιρείας στη Χίο, ο ένας 46 κι ο άλλος 53 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο που αγγίζουν το 1.097.715 ευρώ.
Μετά την απολογία τους στην Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού αφενός και το Δημόσιο οφείλει σε εκείνους, αφετέρου έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία έχει ήδη υποβάλλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 (πτωχευτικός κώδικας), χωρίς όμως να εξετάζεται η προοπτική να κλείσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να υλοποιηθεί ένταλμα σύλληψης και για τρίτο επιχειρηματία, αυτή τη φορά του κλάδου της μεταποίησης, για οφειλές προς το Δημόσιο που υπερβαίνουν τις 300.000 ευρώ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ