Κοινωνία

2/4/13 12:20

τελ. ενημ.: 3/4/13 16:31

Και πάλι απέναντι

• ΜΕ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Με την ατζέντα βιωματικού τουρισμού και το ρουκετοπόλεμο σε πρώτο πλάνο συνεχίζονται οι επιθέσεις εξωστρέφειας της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κι Ανάπτυξης  στις απέναντι ακτές.

Όπως εξήγησε στον «π» ο πρόεδρος της Επιτροπής Κ. Μούνδρος, μεθαύριο Πέμπτη στις 13.00 θα συνεδριάσουν τα μέλη της επιτροπής κι ανάμεσα στα θέματα που θα κληθούν να συζητήσουν είναι η προώθηση της ατζέντας βιωματικού τουρισμού.

Η αντζέντα βιωματικού τουρισμού περιέχει κάθε δραστηριότητα κάθε έθιμο και κάθε επισκέψιμο σημείο του νησιού όπου ο επισκέπτης μπορεί να έχει βιωματική εμπειρία να συμμετέχει στο δρώμενο και τη διαδικασία του.

Ο οδηγός αυτός, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι ολοκληρωμένος μέχρι το τέλος του μήνα και από εκεί και μετά θα πρέπει η Επιτροπή να βρει τρόπο να τον επικοινωνήσει σωστά. 

Ο κ. Μούνδρος μιλώντας στον «π» υποστήριξε πως αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσα από τη διανομή του στα ταξιδιωτικά πρακτορεία εντός κι εκτός Ελλάδας, στα καταλύματα, μέσα από παρουσία στα Μέσα Ενημέρωσης Πανελλαδικής εμβέλειας, στο site του Δήμου και από εκεί με Link στα τοπικά μέσα και με μια εκδήλωση προβολής στη Σμύρνη.

Και για ρουκετοπόλεμο

Η προβολή στη Σμύρνη μάλιστα προγραμματίζεται να γίνει τόσο για την ατζέντα όσο και για το ρουκετοπόλεμο. «Ο ρουκετοπόλεμος είναι πλέον γνωστός απέναντι. Δε θέλουμε να κουράσουμε απλά να υπενθυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο υπάρχει κι αυτό το έθιμο» σχολίασε ο κ. Μούνδρος.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση