23.9.2013 11:01

Και οι Δάσκαλοι στην απεργία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ

Τη συμμετοχή και των δασκάλων στην πανδημοσιουπαλληλική απεργία της Τρίτης ανακοινώνει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.
Στην ίδια ανακοίνωση προσδιορίζει τη συμμετοχή των μελών τους σε όλες τις απεργιακές δράσεις και στη γενική συνέλευση που θα καθορίσει την περαιτέρω στάση τους.

«Την Τρίτη συμμετέχουμε στην πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία 24/9/2013 και ώρα 11 π.μ. στο Πάρκο έναντι της Εθνικής Τράπεζας
• Το σωματείο θα πάρει μέρος με το δικό του πανό και συνθήματα και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην απεργία.
• Την Τετάρτη 25/9/2013 και ώρα 12:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών στον Οίκο Χίου Διδασκάλου.
Καλούνται τα μέλη να πάρουν μέρος μαζικά προκειμένου συλλογικά να ειδωθούν οι εξελίξεις στην Παιδεία. Με βάση το Καταστατικό της Δ.Ο.Ε. και του Συλλόγου και των αριθμό των εγγεγραμμένων μελών για να παρθεί απόφαση χρειάζεται το 1/5 δηλαδή 80 συνάδελφοι.
• Την Τετάρτη 25/9/2013 και ώρα 19:00μ.μ. ο σύλλογος μας θα πάρει μέρος μαζί με τα άλλα σωματεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο στην είσοδο της Απλωταριάς με άξονες:
Καταδικάζοντας τις αιτίες και τους αίτιους που γενούν και τρέφουν το φασισμό στην Ελλάδα.
Καταδικάζοντας τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής που χτυπούν τα παιδιά της εργατικής τάξης και βάζουν πλάτη στους εφοπλιστές και το μεγάλο κεφάλαιο», αναφέριυν στηνανακοίνωση.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ