21.3.2016 16:11

Και με τη βούλα του ΥΠ.ΕΞ. παραμένει στη Χίο

ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Σε επίπεδο Υπουργείου Εξωτερικών λύθηκε τελικά το πρόβλημα που προέκυψε με τον επικεφαλής των 5 Τούρκων Παρατηρητών που επιχείρησε την είσοδό του στη Χίο με διαβατήριο που έφερε πάνω του σφραγίδες του Τουρκοκυπριακού Ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «π» οι αρχές του νησιού θα σφραγίσουν την είσοδό του σε ένα λευκό χαρτί κάτι που θα ισοδυναμεί με άδεια εισόδου και παραμονή στη χώρα μας.

Αρνήθηκαν ακόμα και την ξενάγηση

Σύμφωνα πάντως με διασταυρωμένες πληροφορίες του «π», στο πλαίσιο της γενικότερης αναταραχής που προκάλεσε το συμβάν, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη ξενάγηση των Τούρκων παρατηρητών στη Χίο αφού οι συνάδελφοι του Τούρκου Αξιωματικού που παρέμενε υπό περιορισμό σε ξενοδοχείο της πόλης αρνήθηκαν να τον αφήσουν μόνο του, ζητώντας να του επιτραπεί η ελευθερία κίνησης στο νησί. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ