24.6.2014 10:19

Και με τη βούλα στην “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ”

ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤOY ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΖΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΙΟΥ”

Mέ έκπτωση 7% η Οικονομική Επιτροπή κατακύρωσε για ένα χρόνο το έργο της ανακύκλωσης των απορριμμάτων στην Επιχείρηση ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, την μοναδική που συμμετείχε στη δημοπρασία του διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού, που είχε προκυρήξει η δημοτική αρχή.
Παρεμβαίνοντας η εκπρόσωπος της ανταγωνίστριας εταιρίας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΙΟΥ Σταματία Μακροκάνη δήλωσε ότι θα ζητήσει την ακύρωση της απόφασης με προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 18, χαρακτηρίζοντας ανίσχυρη νομικά την προϋπόθεση της προκύρηξης, με την οποία τίθεται ως προϋπόθεση συμμετοχής η κατοχή απορριμματοφόρου.
Δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι στην σχετική διάταξη εμπεριέχεται ο τύπος του απορριμματοφόρου που διαθέττει η ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ.
Απαντώντας ο πρόεδρος της Επιτροπής Π. Λαμπρινούδης την ενημέρωσε δεν μπορεί πλέον να ακυρώσει την διαδικασία του διαγωνισμού που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη, αλλά ότι μπορεί να υποβάλλει έως σήμερα την ένταση της, η οποία θα εξετασθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής. Παράλληλα την ενημέρωσε η εταιρία της θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις που έχει υπογράψει σύμβαση συνεργασίας, αφού το αποτέλεσμα της δημοπρασίας δεν την επηρεάζει.
Η Μ. Μακροκάνη γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσον την ακύρωση της διαδικασίας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ