7.3.2013 11:36

Και με το παραπάνω

ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ Η «Ο» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ CHIOS NATURE

3.500 ευρώ περισσότερα από αυτά που απαιτούνταν για την αγορά οχήματος που θα παραχωρηθεί στην ομάδα «Όμικρον» κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Indiegogo η πρωτοβουλία του Chios Nature που εδρεύει στο Λονδίνο.

O αρχικός στόχος των 16.500 ευρώ ξεπεράστηκε εύκολα, με τις δωρεές να φθάνουν τελικά το ποσό των 20.100 ευρώ.

Μια επιπλέον έμπρακτη απόδειξη ότι αν στους εθελοντές είχε ανατεθεί απ’ την αρχή η ευθύνη του Ταμείου Αλληλοβοηθείας για την αποκατάσταση του νησιού από τις πυρκαγιές το αποτέλεσμα πολύ πιθανά να ήταν εντυπωσιακά καλύτερο.

«Αγαπητοί μας υποστηρικτές, σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Εκτός από την οικονομική σας ενίσχυση μας οπλίζετε με κουράγιο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας καλύτερα εξοπλισμένοι, με περισσότερη όρεξη και πείσμα. Σας υποσχόμαστε ότι η συνεισφορά σας θα έχει πολλαπλά οφέλη για το νησί μας. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας», ευχαριστεί μέσα από τη σελίδα της στο facebook η ομάδα «Όμικρον».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ