2.4.2014 15:50

Και η Μητρόπολη στη "Σφίγγα"

Και η Μητρόπολη συμμετέχει στην άσκηση σεισμικής ετοιμότητας "Σφίγγα 2014", με την κρούση των καμπανών των Ιερών Ναών για την έναρξη της άσκησης.
"Για να μπορέσουν να ειδοποιηθούν άμεσα και ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες στην άσκηση (και ιδιαίτερα τα Σχολεία, όλων των βαθμίδων), οι Εφημέριοι θα βρίσκονται στους Ιερούς Ναούς από τις 9 ως τις 10 το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου 2014 και θα αναμένουν τηλεφώνημα για την ακριβή ώρα κρούσης των καμπανών. Μόλις ενημερωθούν θα χτυπήσουν τις καμπάνες για 1 λεπτό σαν να επρόκειτο για φωτιά-κίνδυνο.

Τα μέσα ενημέρωσης ήδη έχουν μεταφέρει το σχετικό μήνυμα, ώστε να μην προκληθεί ανησυχία από τους παρατεταμένους ήχους των καμπανών. Οι Ιερείς θα ενημερώσουν, κατά το μέτρο του δυνατού, τους ενορίτες τους για τα ανωτέρω.

Το τηλέφωνο του Υπευθύνου του Τομέα Πολιτικής Προστασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου π. Γεωργίου Κωνσταντίνου είναι 6972713106" αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Μητρόπολης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ