20.10.2014 10:57

Και η ΔΕΗ φοβέρα θέλει

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ένα βήμα πίσω έκανε η ΔΕΗ, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος της πρόθεσης της να μειώσει  σε μια τις ημέρες λειτουργίας του Ταμείου στο κτίριο της διοίκησης. Μετά από την πίεση που άσκησε και το Εργατικό Κέντρο ορμώμενο από το δημοσίευμα μας, η Διεύθυνση Πωλήσεων Νήσων αποφάσισε να παρατείνει το καθεστώς και να αυξήσει σε δύο τις ημέρες λειτουργίας έως και τις 31/12/2012. Στη συνέχεια το θέμα θα επανεξετασθεί χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο προς το παρόν.

Η υπεύθυνη της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χίου Βάγια Κοσμά γνωστοποιεί ότι το ταμείο θα δέχεται τους καταναλωτές κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

«Όσο η εταιρεία δεν προσλαμβάνει κόσμο, θα υπολειτουργούμε. Είναι αδύνατον να λειτουργήσουμε καλύτερα. Δεν μπορούμε. Η υπηρεσία έχει αποψιλωθεί από υπαλλήλους, ανθρώπινα δεν είναι δυνατόν να δουλέψουμε περισσότερο και αποδοτικότερα».

Επισημαίνει όμως ότι οι καταναλωτές διαμαρτύρονται αδικαιολόγητα, αφού θα μπορούν να εξυπηρετούνται όπως πάντα από τα συμβεβλημένα ιδιωτικά πρακτορεία, τα ΕΛΤΑ και τις τράπεζες.

«Μην είμαστε υπερβολικοί, το μισό ευρώ που καταβάλλουν στους συνεργαζόμενους φορείς, το δίνουν και τώρα ερχόμενοι στη ΔΕΗ. Κανένας δεν έρχεται πετώντας. Αυτοκίνητα, μηχανές και λεωφορεία χρησιμοποιούν και πληρώνουν.

Τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Χωρίς να ξέρουμε τι θα αποφασίσει να κάνει η εταιρεία από την 1η Ιανουαρίου του 2015, πιστεύω ότι η διαδικασία θα τηρείται ομαλά».

Προσπαθούμε

Από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου ο πρόεδρος του Κώστας Λίνας θεωρεί θετική την εξέλιξη και δηλώνει ότι και στη συνέχεια θα πιέσουν για να διασφαλίσουν όσο και όπως μπορούν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

«Δουλεύουμε αθόρυβα, αποδεικνύουμε ότι προσπαθούμε να παράγουμε έργο σε όλους τους τομείς που αφορούν τους εργαζόμενους».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ