Κοινωνία

18/7/14 15:58

τελ. ενημ.: 21/7/14 13:51

Και άλλες μελέτες για την επέκταση του διαδρόμου προς Βορρά

Σε συνέχεια του αιτήματος ενημέρωσης που είχε απευθύνει στις 3 Ιουλίου 2014 ο Βουλευτής Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, έλαβε έγγραφη απάντηση σχετικά με την πορεία των έργων κατασκευής του αεροδρομίου της Χίου.

Ο Βουλευτής, μετά την ενημέρωσή του αυτή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών σχεδιάζει συναντήσεις με τη Διεύθυνση των αρμόδιων τμημάτων της ΥΠΑ, προκειμένου να λάβει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ο Βουλευτής άλλωστε υπογραμμίζει:

« Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή εκκρεμότητα που πρέπει επιτέλους να λυθεί για να έχουμε πρωτίστως ένα αεροδρόμιο διεθνών προδιαγραφών στο νησί μας,αλλά και για να διευκολυνθεί η προσέλευση τουριστών στη Χίο. Γι’ αυτό και σκοπεύω να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που διαθέτω ώστε το αεροδρόμιο της  Χίου να αποκτήσει ένα σύγχρονο αεροδιάδρομο». 

Στο έγγραφό της πάντως η ΥΠΑ τονίζει ότι απαιτούνται αρκετές ακόμα μελέτες μεταξύ αυτών και της μετατόπισης του δρόμου προς τα ανατολικά. Έργο που σύμφωνα με την ΥΠΑ είναι αλληλένδετο με το έργο της επέκτασης του διαδρόμου κατά 300 μ. προς βορρά. 

Δείτε ολόκληρη την απάντηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση