27.5.2014 10:23

Κ. Μούνδρος: «Επιτέλους συλλογικά και όχι προσωποκεντρικά»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΟΥΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Κ. Μούνδρος, τοποθετήθηκε για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Μέσα στην ανάρτησή του δίνει συγχαρητήρια στην «Πρωτοβουλία» σημειώνοντας ότι «η κοινωνία επιτέλους θα πρέπει να σκέφτεται συλλογικά και όχι προσωποκεντρικά».

«Φίλες και φίλοι
Πριν από 12 χρόνια σε ηλικία 39 ετών συνειδητά αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Ένα μεγάλο ταξίδι ξεκίνησε τότε με έντονο ενθουσιασμό πιστεύοντας ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά. Γνώρισα ανθρώπους, έκανα φιλίες, γεύτηκα χαρές, είδα τον πόνο ανήμπορων ανθρώπων, έμαθα τις παθογένειες και τα προβλήματα του τόπου μου.
Σήμερα κλείνοντας ένα δεύτερο κύκλο της ζωής μου χωρίς να μετανιώνω για κάτι συνειδητοποιώ ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τη δική του προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα.

Αν θα με ρωτούσατε αν τα κατάφερα θα σας έλεγα πολύ ταπεινά πως ναι. Εργάστηκα με ανιδιοτέλεια για το κοινό συνολικό καλό χωρίς εκπτώσεις στα πιστεύω μου και χωρίς να χτυπάω πλάτες. Ίσως αυτό το πλήρωσα με τη μη επανεκλογή μου αλλά αυτό πιστέψτε με δεν έχει και μεγάλη σημασία. Σημασία έχει αυτό που πιστεύω ακράδαντα ότι δηλαδή με μεμονωμένες και συλλογικές προσπάθειες και φυσικά με την αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών μπορούν να βελτιωθούν πολλά.

Μια νέα σελίδα για τα πολιτικά δρώμενα της Χίου ανοίγει. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους φίλους και συνοδοιπόρους της Πρωτοβουλίας.

Ο δρόμος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος τουλάχιστον στην αρχή αλλά αξίζει τον κόπο χωρίς εκπτώσεις να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μας δυο βήματα πιο μπροστά.

Σε αυτή την προφανώς αγνή προσπάθεια θα είμαι δίπλα σας. Η κοινωνία επιτέλους θα πρέπει να σκέφτεται συλλογικά και όχι προσωποκεντρικά.

Το κοινό καλό θα έρθει από όλους και για όλους και όχι μεμονωμένα και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.
Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους φίλους και συνεργάτες που συμπορεύθηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια για να αλλάξουμε πράγματα και νοοτροπίες. Το ταξίδι συνεχίζεται και ο προορισμός πάντα θα είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας, αναπτύσσοντας ισόρροπα τη Χίο που τόσο πολύ αγαπάμε».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ