15.11.2012 17:40

Ήξεραν την αστοχία της μελέτης, αλλά τις έβαλαν

ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

Μετά την αναταραχή που έχει προκληθεί στο Βροντάδο εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τις οποίες προσπάθησε να εφαρμόσει η δημοτική αρχή κι αφού πραγματοποιήθηκαν  εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κάνει ένα βήμα πίσω και… επανεξετάζει ενώ χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την τροποποίηση της αρχικής μελέτης.
Με δηλώσεις του στον «π» ο Κ. Μούνδρος παραδέχθηκε όχι μόνο πως η μελέτη που πάει να εφαρμοσθεί είναι προβληματική κι έχει αστοχίες, αλλά και ότι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου είχε προειδοποιήσει σχετικά.
 
«Το έργο δεν έχει παραδοθεί, δεν έχει ολοκληρωθεί και για αυτό θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Αντιληφθήκαμε ότι έχουν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα, είμαστε διατεθειμένοι να τα λύσουμε, και θα μιλήσουμε με τις τεχνικές υπηρεσίες. Υπήρξε μια συγκεκριμένη μελέτη, φάνηκε ότι έχει αστοχίες κι είμαστε διατεθειμένοι να λύσουμε τα όποια προβλήματα. Είναι γεγονός πως υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που τηρήθηκαν γι αυτή τη μελέτη η οποία εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ομηρούπολης. Επί του πρακτέου είδαμε κάποια ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Από το 100% της μελέτης, το 20 % επιδέχεται βελτιώσεις αλλά επί της αρχής το μέτρο πρέπει να εφαρμοστεί», είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ