18.1.2015 13:35

Ήταν όλοι εκεί [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΝΟΧ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

Τη φήμη ως του μεγαλύτερου ναυταθλητικού σωματείου που δραστηριοποιείται στο Αιγαίο επιβεβαίωσε το πρωί της Κυριακής ο Ναυτικός Όμιλος Χίου κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου παλαίμαχοι αλλά κυρίως νέοι αθλητές, ο καθένας με τη δική του διάκριση, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αλλά κυρίως να επιβεβαιώσουν την πίστη τους στον Ναυτικό Όμιλο και την μακρόχρονη ιστορία του.

Από κοντά και οι δεκάδες φίλοι του Ομίλου που έσπευσαν να στηρίξουν το σωματείο κυρίως οικονομικά δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν.

Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης έγινε απονομή διπλωμάτων αλλά και επαίνων για τις επιδόσεις του κάθε αθλητή.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Χίου Μ. Βουρνούς, ο πρόεδρος του Ν.Π. Π. Καμπούρης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μ. Μπελέγρης, η πρόεδρος του Ομηρείου Ε. Καλκούνη, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Παπαδόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Γατσιός καθώς, εκπρόσωποι του Στρατού και της Πυροσβεστικής καθώς και οι υποψήφιοι Μ. Σταυρινούδη, Τ. Τύμπας και Γ. Ξενάκης. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ