17.4.2019 9:53

Ιστολογικές εξετάσεις ζητά ο Ιατροδικαστής μετά την νεκροψία του 57χρονου

Άλυτο παραμένει προς το παρόν το μυστήριο του θανάτου του 57χρονου συμπολίτη μας που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Καλουτά στα Ταμπάκικα μετά από διαπληκτισμό με 32χρονο εργολάβο που εκτελούσε έργα στην περιοχή.

Η ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του άτυχου 57χρονου και εάν ο θάνατος συσχετίζεται με τον διαπληκτισμό με τον 32χρονο.

Έτσι ο Ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Χίου ζήτησε επιπλέον εργαστηριακές και ιστολογικές εξετάσεις που θα γίνουν σε εργαστήρια της Αθήνας, προκειμένου να δοθούν πιο σαφείς απαντήσεις.

Με βάση αυτά τα δεδομένα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου θα αναμείνει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας και με βάση αυτά θα κρίνει αν τελικά συντρέχουν λόγοι άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του 32χρονου, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ