29.7.2013 14:21

Ήρθαν 1900 Τούρκοι το Σαββατοκύριακο θα φτάσουν του 3000 στο Μπαϊράμι

Συνεχίζονται με ανοδικούς ρυθμούς οι αφίξεις Τούρκων επισκεπτών στο νησί μας, καθώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τελωνείου Χίου, ο αριθμός των αφίξεων έφτασε τους 1.900.
Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου οι επισκέπτες απο την Τουρκία αναμένεται να αυξηθούν τις αμέσως επόμενες μέρες με την άφιξη και τη συναυλία της Ελληνοτουρκικής Ορχήστρας Νέων και της Γιορτής Αγροτουρισμού.
Θα κορυφωθούν, όπως επισημαίνεται κορυφωθεί κατά το τριήμερο 8-11 Αυγούστου, περίοδος κατά την οποία οι γείτονές μας γιορτάζουν το Μπαϊράμι. Σύμφωνα με πληροφορίες από τουριστικά γραφεία του νησιού μας, αναμένονται περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες.     
«Ο Δήμος Χίου θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την προβολή της Χίου, ενώ παράλληλα καλεί όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται με τον Τουρισμό, να επιδείξουν επαγγελματισμό, στοχεύοντας σε μια μακροχρόνια ανάπτυξη δεσμών με τους γείτονες και αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν το νησί μας και αφήνουν αρνητικές εντυπώσεις στον επισκέπτη», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ