12.5.2012 14:42

Ήπιων τόνων κριτική από Τεντόμα

Πολύ χρήσιμες για όσους ζητούν να διαμορφώσουν μια υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη άποψη χαρακτηρίζει τις απαντήσεις που δόθηκαν στην ενημερωτική ημερίδα ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», Βασιλης Τεντόμας, ο οποίος την παρακολούθησε. Σε μια ήπιων τόνων ανακοίνωση κρατά αποστάσεις από την όξυνση που προκαλούν τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά ανάλογες πρωτοβουλίες να ληφθούν και σε Λήμνο και Λέσβο , ενώ επικρίνει την απόφαση του Κ. Γανιάρη να προσκαλέσει λέκτορα του Ε.Μ.Π. που, κατά τη γνώμη του, υπερασπίστηκε τις θέσεις Ρόκα.
«Έχουμε ήδη διαμορφωμένη άποψη ότι το μέγεθος της επένδυσης είναι σαφώς δυσανάλογο με τις ενεργειακές ανάγκες, την κλίμακα και τη «φέρουσα ικανότητα» των νησιών και ότι η ενέργεια, ένα κοινωνικό αγαθό, παραδίδεται με αυτόν τον τρόπο στο ιδιωτικό κεφάλαιο που θα ενδιαφέρεται μόνο να αυξήσει τα κέρδη του σε βάρος των πολιτών – καταναλωτών», αναφέρει, προσθέτοντας ότι την τελική στάση του θα τη διαμορφώσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ