Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα « Το περαστικό δάσος της Κλειδούς, παρελθόν – παρόν – μέλλον - προοπτικές», διοργανώνει το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου.
Η ημερίδα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Χίου (Δ.Ε. Ομηρούπολης) και το Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου (προαύλιος χώρος) το Σάββατο 28/09/13 στις 17.00 και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Χίου.
Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται ο αριθμός των 100 ατόμων, η επιλογή των οποίων θα γίνει με την τήρηση αυστηρής σειράς προτεραιότητας.
Θα υπάρχει γνωστική - θεωρητική, επιστημονική αλλά και βιωματική προσέγγιση του θέματος.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται στο ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΧΙΟΥ ( ΤΗΛ – ΦΑΧ 2271094478 ΚΑΙ 6973039587) και ηλεκτρονικά mail@kpe-chiou.chi.sch.gr μέχρι την Παρασκευή.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.