26.1.2016 18:22

Ημερίδα ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού από τον σύλλογο «Ελπίζω»

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΙΩΤΙΣΣΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ

Η πρόληψη και η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού μπορεί να σώσει ζωές τόνισαν στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες το μεσημέρι, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου «Ελπίζω» με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνουν την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο  με θέμα «Ενημέρωση για την προστασία από τον καρκίνο του μαστού που απειλεί την υγεία και τη ζωή ανδρών και γυναικών». 

Στο ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον της στέγης Φιλοξενίας Καρκινοπαθών, η πρόεδρος του συλλόγου « Ελπίζω» Τούλα Βογιάτζη υπογράμμισε ότι η ημερίδα είναι ένα δώρο του συλλόγου προς όλους τους Χιώτες καθώς τους δίδεται η  δυνατότητα να ενημερωθούν δωρεάν για τον καρκίνο του μαστού  από άριστα εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της ελληνικής μαστολογικής εταιρείας. « Επτά σπουδαίοι γιατροί θα φιλοξενηθούν στο νησί μας για να μας προσφέρουν τις γνώσεις τους  και την τεχνογνωσία τους για τον καρκίνο του μαστού που δυστυχώς πλήττει  όλες τις ηλικιακές ομάδες», τόνισε η Πρόεδρος επισημαίνοντας ότι το Σάββατο όλη η ομάδα των γιατρών θα βρίσκεται στην στέγη φιλοξενίας του συλλόγου για να εξετάσει δωρεάν γυναίκες που το επιθυμούν. « Απευθυνόμαστε σε όλες τις γυναίκες είτε είναι μέλη του συλλόγου μας είτε όχι. Μπορούν το Σάββατο το πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00-19:00 να εξετάζονται δωρεάν από τους γιατρούς της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρείας και να υποβάλλονται σε υπερηχογράφημα μαστού», κατέληξε η Τούλα Βογιατζή ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εθελοντές ιατρούς που αφιλοκερδώς παρέχουν την στήριξη τους στον σύλλογο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 18:30 στην κάτω αίθουσα του ξενοδοχείου Ελληνικό Κάστρο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ