10.6.2016 9:49

Ημερίδα ενημέρωσης για θέματα social security των Ελληνοαμερικανών και Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια μιας εκστρατείας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, θα  επισκεφθεί το νησί της Χίου την Τετάρτη 15 Ιουνίου  με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α, που τώρα κατοικούν στην πόλη τής Χίου και στην ευρύτερη περιοχή.

Η ενημέρωση θα αφορά τίς τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενοι) Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένοι σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκονται στην πόλη τής Χίου, πρόθυμοι να σας λύσουν οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 15η Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη μεταξύ 11.00πμ-2.ΟΟμμ στο Γραφείο της Ένωσης Ομογενών Χίου στην οδό Σγούτα 1.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τόν Επίτροπο για θέματα ΕλληνοAμερικανών της

Χίου, Κον Παντελή Μπουρνιά στα Τηλέφωνα 22710-44616 ή 6976360694 ή το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ.21Ο-72Ο2426 καθημερινά από 8.30-12.00 εκτός Τετάρτης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ