6.4.2015 12:17

Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για τα προβλήματα του ψηφιακού σήματος

ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στην καταγραφή των προβλημάτων στο τηλεοπτικό σήμα της Digea μέσω ειδικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του Δήμου προχωράει η Δημοτική Αρχή διεκδικώντας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) να ενεργήσει για την άμεση αποκατάσταση του σήματος σε όλο το νησί.

Οι δημότες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη λήψη των ψηφιακών τηλεοπτικών καναλιών καλούνται να συμπληρώσουν  το σύντομο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chioscity.gr/digea παρέχοντας βασικές πληροφορίες για την περιοχή διαμονής τους και το πρόβλημα λήψης που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν.

Η συλλογή των αποτελεσμάτων θα βοηθήσει στη χαρτογράφηση των περιοχών με ασθενές ή καθόλου ψηφιακό σήμα, με σκοπό να ενημερωθούν λεπτομερώς οι αρμόδιοι φορείς για τη βελτίωση του τηλεοπτικού σήματος στις διάφορες περιοχές της Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ