23.2.2017 15:19

Ικανοποίηση για τον γοργό ρυθμό εργασιών στο Νηπιαγωγείο του Αγ. Μηνά

Τον χώρο κατασκευής του νέου διθέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου στον Άγιο Μηνά επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία του έργου τόσο από την εταιρεία κατασκευής όσο και από το κλιμάκιο του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ).

Πρόκειται για ένα έργο που επαναδημοπρατήθηκε και δρομολογήθηκε η ανέγερση του μετά από έντονες πιέσεις της δημοτικής αρχής προς τον Ο.Σ.Κ. και κατά τη συμβατική υποχρέωση του αναδόχου θα πρέπει να παραδοθεί στην πλήρη μορφή πριν από το τέλος του 2017. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Παντελής Σωζόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Αγίου Μηνά Νίκος Καρασούλης.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ