17.12.2015 12:29

Ίχνος σοβαρότητας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Γ. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ

Στην αντιπαράθεση μεταξύ Γιώργου Επιτροπάκη και Ανδρέα Μιχαηλίδη εμπλέκεται η ΝΟΔΕ Χίου με ανακοίνωση της, ασκώντας κριτική κατά των επιλογών της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας αναφορικά με τις παύσεις διοικητών από τα νοσοκομεία σε μια προσπάθεια να τοποθετήσουν στις διοικητικές θέσεις τους... δικούς τους.

«Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία του κυρίου Μιχαηλίδη να δώσει μια σοβαρή απάντηση στα όσα καταγγέλλει ο πρώην Διοικητής του Σκυλίσιου Γενικού Νοσοκομείου Χίου κύριος

Γ Επιτροπάκης. Δείχνει το μέγεθος της υπευθυνότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέναντι και στα θέματα υγείας.

Θεωρώντας το κράτος λάφυρο η κυβέρνηση με διαδικασία  κατά τα’ άλλα ανοιχτή, διαφανή και μη κυβερνητικά ελεγχόμενη  ανακοίνωσε την άμεση και πρόωρη παύση των 60 από τους 71 διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της χώρας με συνοπτικές διαδικασίες.

Εντυπωσιακό και ενδεικτικό του πολιτικού μένους του Αναπλ. Υπουργού κ. Πολάκη το γεγονός ότι και διοικητές που αξιολογήθηκαν θετικά επαύθησαν “για λόγους εργασιακής ειρήνης στα νοσοκομεία που διοικούν”!!!

 

Αυτά βέβαια στα πλαίσια της συναίνεσης που επικαλείται πρωθυπουργός».

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ