12.3.2015 12:32

Ιδρύθηκε Κυνοφιλικός Όμιλος Χίου

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΟΥ

Ιδρύθηκε Κυνοφιλικός Όμιλος Χίου

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΟΥ

Επανιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη του 2014 ο Κυνοφιλικός Όμιλος Χίου, ο οποίος τις τελευταίες δεκαετίες είχε απενεργοποιηθεί.  Στους φίλους των σκύλων, που είναι πολλοί στη Χίο, δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούν σοβαρά με τα ζώα  τους και να ξεφύγουν από την απλή λογική της βόλτας και της πασαρέλας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Όμιλο, να γίνουν μέλη και να συμμετάσχουν στις δράσεις του. Προτεραιότητα δίνεται  σ’ αυτούς οι οποίοι διαθέτουν  καθαρόαιμα ζώα  με pedigree, δηλαδή με πιστοποιημένο γενεαλογικό και οικογενειακό χάρτη σύμφωνα με την ορολογία του Κυνοφιλικού  Ομίλου Ελλάδας, χωρίς αυτό  να σημαίνει ότι αποκλείονται τα άλλα ζώα.

Δράσεις

Η δράση του Ομίλου δεν περιορίζεται στην τυπική ενημέρωση και  επίλυση ειδικών προβλημάτων των μελών του, αλλά επεκτείνεται σε σεμινάρια σωστής  διατροφής, διαχείρισης, συμπεριφοράς, εκπαίδευσης  ανάλογα με την κάθε ράτσα, συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς πρακτικού κυνηγιού, αλλά και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται  ειδικά  με  τα καθαρόαιμα σκυλιά.

Πρώτες επαφές

Πρόεδρος του Όμιλου είναι, η ΜίτσηΚαλαϊτζιδάκη.  Όσοι θέλουν να γνωρίσουν τον  Όμιλο,  καλούνται  να δώσουν το παρόν την Κυριακή στις 11:00 στην Κλειδού, όπου θα  πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή  των ενεργών μελών,  αυτών που επιθυμούν να εγγραφούν αλλά και των πολιτών που ίσως επιθυμούν να είναι κοντά χωρίς απαραίτητα να εγγραφούν μέλη, αφού υπάρχει και αυτή η επιλογή.Μία δεύτερη δυνατότητα επαφής και  μεγαλύτερης σύσφιξης των σχέσεων τους θα έχουν και την Κυριακή 22 Μαρτίου, στο τσάι που διοργανώνει ο Όμιλος στο ξενοδοχείο Χανδρή

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ