16.3.2015 10:03

Ιατροδικαστής για Βαγγέλη: Δεν αποκλείεται η αυτοχειρία

Σήμερα το πρωί θα πρέπει να γίνει εργαστηριακή επιβεβαίωση, λέει ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης - Προς το μεσημέρι θα είναι σε θέση να έχει εικόνα για το τελικό και ολοκληρωμένο πόρισμα

Απαντήσεις για το τραγικό τέλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναζητά όλη η Ελλάδα, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων ανήκει στον 20χρονο φοιτητή από την Κρήτη.



Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας, αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό τέλος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, μιλά στο protothema.gr και εξηγεί ότι δεν αποκλείεται το σενάριο αυτοχειρίας

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ