9.4.2012 10:21

Η τουριστική σημαία ξανά στον ιστό της

ΤΟ PYRGOS VILLAGE ΣΤΗ ΒΟΛΙΣΣΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Μία από τις σημαντικότερες τουριστικές επενδύσεις στο νησί μας, το πεντάστερο Pyrgos Village στη Βολισσό, επιχειρεί μια νέα εκκίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.politischios.gr νέοι διαχειριστές, χωρίς να έχει μεταβληθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς,  προετοιμάζουν την επαναλειτουργία του, προσθέτοντας στο τουριστικό προϊόν της Χίου ένα επιπλέον διαμάντι.
Βασικό στοιχείο η νέα φιλοσοφία την οποία θα επιδιώξει να εφαρμόσει η νέα διοίκηση του. Αντιλαμβανόμενοι τα λάθη του παρελθόντος, που οδήγησαν στην αδρανοποίηση της σημαντικής επένδυσης τα τελευταία χρόνια, προσαρμόζουν τις παροχές στα δεδομένα της βόρειας Χίου. Πιο προσιτή τιμή πόρτας και εδεσματολόγιο εμπνευσμένο από τις γεύσεις της περιοχής.
 
Απόλυτος σεβασμός
Τα οικήματα της Pyrgos Village βρίσκονται σε έναν νοητό κύκλο με κέντρο την ιστορικού ενδιαφέροντος εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και κάτω ακριβώς από το μεσαιωνικό κάστρο της Βολισσού. Πρόκειται για παραδοσιακές κατοικίες του οικισμού οι οποίες αναπαλαιώθηκαν από την Pyrgos Village, διατηρώντας όλα τα αρχικά αρχιτεκτονικά τους στοιχεία. Για τον λόγο αυτό, κάθε οίκημα είναι διαφορετικό τόσο ως προς το εμβαδόν του και την διαρρύθμισή του, η οποία ακολουθεί τους τοπικούς ρυθμούς, όσο και ως προς την διακόσμησή του, η οποία είναι διαφορετική και ειδικά επιλεγμένη για το καθένα. Ο εξοπλισμός των οικημάτων, που λειτουργούν ως ανεξάρτητες βίλλες, είναι σύγχρονος, πολυτελής και προσφέρει όλες τις ανέσεις, που αναζητά ο σημερινός επισκέπτης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ