4.9.2015 16:13

Η τοπική κοινωνία απλώνει χέρι βοηθείας στους πρόσφυγες [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το δικό τους εαυτό δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι του Δήμου που μέσα από την εθελοντική τους προσφορά παρέχουν κάθε είδους βοήθεια στους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στον Δημοτικό Κήπο.

Υπό την επίβλεψη του εντεταλμένου για ιατρικά θέματα Γ. Γεωργιάδη οι εθελοντές περιθάλπουν άρρωστα παιδιά, φροντίζουν για την υγιεινή των μεταναστών ενώ μοιράζουν ρούχα, φάρμακα και απορρυπαντικά που προσφέρουν οι εκατοντάδες Χιώτες από το υστέρημά τους.

Σημαντική σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη είναι η συνεισφορά τόσο των ιδιωτών ιατρών όσο και των ιατρών του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου που αντιμέτωποι με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζει το νησί αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία.

Να σημειωθεί ότι οποιοσδήποτε συμπολίτης μας επιθυμεί να παρέχει φαρμακευτική βοήθεια μπορεί να απευθύνεται σε οποιοδήποτε φαρμακείο αγοράζοντας φάρμακα μέσα από τη λίστα που έχει καταρτιστεί για τις ανάγκες των μεταναστών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ