16.4.2013 12:01

«Η τέχνη της επικοινωνίας και τα ΜΜΕ»

Διάλεξη με θέμα: « Η τέχνη της επικοινωνίας και τα ΜΜΕ» θα δώσει αύριο στις 17:00 στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο επί της Λεωφόρου Ενώσεως ο Επικοινωνιολόγος και Συγγραφέας Μ. Σιφονιός.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των μαθημάτων του Α.Λ.Π. με γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι, δεν γεννιέσαι».

Λίγα λόγια για τον Μ. Σιφονιό

Ο Μάνος Σιφονιός είναι επικοινωνιολόγος και συγγραφέας.

Με καταγωγή από τη Σύμη, ο Μάνος Σιφονιός γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου. Πήγε σχολείο στην Αθήνα, σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, και μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Τεχνολογίας Τροφίμων και Οίνου.

Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στον ιδιωτικό τομέα στο

χώρο της Υγείας και στη συνέχεια σπούδασε Δημοσιογραφία και Σκηνοθεσία.

Στην ανατολή της ιδιωτικής τηλεόρασης (1990 – 1995) εργάστηκε ως δημοσιογράφος και διευθυντής παραγωγής (MEGA, NET, ANT-1), με εμβόλιμες συνεργασίες στον περιοδικό τύπο και στο ραδιόφωνο.

Από το 1995 η κύρια δραστηριότητά του είναι η Επικοινωνία και είναι γνωστός για τα σεμινάρια αναφορικά με το Media Training και τη Διαχείριση Κρίσεων.

Από το 1994 έως το 2000 ήταν μέλος της Επιτροπής Ενημέρωσης Γενικού Πληθυσμού του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (νυν ΚΕΕΛΠΝΟ), όπου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το AIDS, έχοντας καιτην ευθύνη του Γραφείου Τύπου του Κ.Ε.Ε.Λ.

 Το 2000 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο (MME: Μη Μιλάς Εσύ). Ακολούθησαν δύο μυθιστορήματα: CUT (2006), Στην Πάτρα. Flashback (2008), και μία ποιητική συλλογή: πΛΕΞΕΙΣ (2012).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ