Κοινωνία

18/5/16 18:20

τελ. ενημ.: 18/5/16 18:20

Η σήμανση βρέθηκε, το φιλότιμο αγνοείται

"ΞΑΝΑΒΑΦΟΥΝ" ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑμεΑ

Σε μια πόλη που όλα φαίνεται ότι δουλεύουν στον αυτόματο, κυρίως από την έλλειψη διάθεσης των πολιτών να συνεργαστούν, να δείξουν σεβασμό και να τηρήσουν τα βασικά ώστε όλοι να μπορούμε να κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι, η εκ νέου οριοθέτηση των χώρων στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, αποτελεί είδηση.

Η δικαιολογία για τους κατ' επανάληψη παραβάτες που στάθμευαν  τα δικά τους οχήματα στις συγκεκριμένες, μόλις 15 στον αριθμό, θέσεις στάθμευσης στην πόλη της Χίου ήταν ότι δεν υπήρχε έντονη σήμανση.

Τώρα πλέον καταρρίπτεται και αυτό, καθώς στις συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης τοποθετείται επί του οδοστρώματος το αναπηρικό σήμα, το οποίο μόνο ο πλέον αδιάφορος δεν μπορεί να διακρίνει.

Οι εργασίες από την υπηρεσία Καθαριότητας ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, με την σήμανσηδύο θέσεων στην οδό Κουντουριώτου, στο ύψος της Αστυνομίας και μια στην οδόΛιβανού,ενώ χθες  οι εργασίες συνεχίστηκαν σε τρία ακόμη σημεία.

Κι όλα αυτά, μέχρι οι ασυνεπείς οδηγοί να σκαρφιστούν μια νέα δικαιολογία προκειμένου να καταλάβουν με τα αυτοκίνητά τους και αυτές τις θέσεις... 

Δείτε επίσης