29.5.2013 17:46

Η Πρόοδος στο Φαράγγι των Καμπιών

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δυο πούλμαν και περίπου εκατό άτομα αποτελούσαν την πολυπληθή εξόρμηση του Εκπολιτιστικού Σωματείου Καλλιμασιάς στο Φαράγγι των Καμπιών την προηγούμενη Κυριακή.

Η δύσκολη ομολογουμένως διαδρομή από τους υπεύθυνους του σωματείου είχε χωριστεί σε διάφορα επίπεδα έτσι ώστε ανάλογα με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του ο καθένας να απολαύσει την επαφή με τη φύση με ασφάλεια και κυρίως χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι ομορφιά του τοπίου μάγεψε τους συμμετέχοντες όπως και όλη η διαδρομή προς το ποτάμια και τη θάλασσα αλλά και το Κάστρο των Καμπιών.

Στο ομώνυμο χωριό η φιλοξενία των κατοίκων ήταν κάτι παραπάνω από «ζεστή» αφού προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για τη μετακίνηση των εκδρομέων με 4Χ4 από το Κάστρο στο χωριό .

Και αυτή η πρωτοβουλία του Σωματείου της Καλλιμασιάς έρχεται ως συνέχεια άλλων περιπατητικών διαδρομών που έχει οργανώσει κατά καιρούς το σωματείο και η αποδοχή και συμμετοχή του κόσμου καθιστούν σίγουρη τη συνέχεια τους.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ