20.1.2017 19:01

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αφανίζει τη χώρα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης, η πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι μόνο απομακρύνει την προοπτική εξόδου, αλλά εγκλωβίζει τη χώρα στο καταστροφικό καθοδικό σπιράλ  και σπρώχνει την κοινωνία στο οικονομικό τέλμα και τη μιζέρια. 
Με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού συστήματος πάρα πολλοί επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι θα αφανιστούν οικονομικά, είτε θα επιλέξουν την ασφαλιστική μετανάστευση».   

Τα παραπάνω δήλωσε ο Ν. Μηταράκης, ,αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης, μετά από διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) Γιώργο Στασινό, τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνο Κόλλια και τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ