20.11.2015 10:47

Η Πιο Ωραία της Ελλάδας: Το τραγούδι-φαινόμενο που έφτασε τα 17 εκατ. προβολές στο YouTube

Τακα-τίκα-τάκα-τακ: Δεν μπορεί να μη το έχετε ακούσει έστω μια φορά τον τελευταίο καιρό.

Χωρίς καμιά μεγάλη δισκογραφική εταιρεία να κρύβεται πίσω από αυτό, ένα τραγούδι έγινε επιτυχία εξαιτίας του Youtube, δίχως καλά-καλά να παίζεται στα ραδιόφωνα.

Ο λόγος για το κομμάτι με τίτλο "Η πιο ωραία της Ελλάδας". που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος (PersonaS), και ακούγεται πλέον παντού.

 

 Αν και κυκλοφόρησε στο youtube στα τέλη της άνοιξης, το μεγάλο μπαμ έγινε τους τελευταίους μήνες, όπου πλέον το video clip του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τα 17 εκ. προβολές, ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα νούμερο για άγνωστο καλλιτέχνη.

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι διασκευή της επιτυχίας της δημοφιλούς Κροάτισσας Severina ,"Uno Momento", σε σύνθεση του Filip Miletic, ο  οποίος κρύβεται πίσω από πολλές επιτυχίες σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Δική του σύνθεση είναι η "Ασπιρίνη" που είχε διασκευάσει το 2008 η Άντζυ Σαμίου και γνώρισε επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ