24.8.2016 13:17

Η περιφέρεια πάει Γερμανία

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, βασισμένων στα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά γνωρίσματα των νησιών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει με περίπτερο στη διεθνή έκθεση “TOUR NATUR”, που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες μεταβαίνουν στο εκθεσιακό κέντρο του Ντίσελντορφ για να πάρουν ιδέες και προτάσεις για την πεζοπορία, το hiking, το trekking και άλλες δραστηριότητες στη φύση και να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για την κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της παρουσίας των νησιών της Περιφέρειας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο Τμήμα Τουρισμού Χίου: 22713-50514 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ