Κοινωνία

8/11/15 10:58

τελ. ενημ.: 9/11/15 17:27

Η παρθενική άφιξη του «Blue Star 1» στις Οινούσσες

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική προσέγγιση του BLUE STAR 1 στο νέο εξωτερικό κρηπίδωμα του λιμένα των Οινουσσών. Το πλοίο με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποίησε τους ελιγμούς στο υπήνεμο λιμάνι της ακριτικής Αιγνούσας και πρυμνοδέτησε για πρώτη φορά από την ανάληψη της γραμμής από την εταιρεία BLUE STAR FERRIES. Κάτοικοι και επισκέπτες με επικεφαλής το Δήμαρχο καπ. Στέφανο Βογιατζή και τις λοιπές Αρχές συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι για την υποδοχή, η οποία αποτελεί και την επίσημη πρώτη για το πλοίο.

 Αναμένεται πλέον η ομαλή δρομολόγηση από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου οπότε και θα καταπλεύσει από τη Χίο με προορισμό τα Ψαρά και τον Πειραιά. Με ευχές και συγκίνηση όλοι οι Αιγνουσιώτες όπου γης ευχόμαστε να αξιωθούμε να ταξιδεύσουμε σύντομα μέσω της νέας γραμμής στο αγαπημένο μας νησί.

Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα ανάπτυξης πραγματοποιήθηκε για την ακριτική Αιγνούσα υλοποιώντας το μεγάλο όραμα όλων όσων επί πολλά έτη συνέδραμαν, μόχθησαν, αγωνίστηκαν, πάλεψαν και με συγκίνηση είδαν την επίτευξη του σημαντικού αυτού έργου από τον σχεδιασμό, την κατασκευή και ολοκλήρωση του κρηπιδώματος μέχρι και την πρόσφατη διαδικασία της δημοπράτησης και δρομολόγησης του Blue Star 1. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση