Κοινωνία

9/2/16 10:19

τελ. ενημ.: 10/2/16 9:14

Η Πανδώρα το... κάνει όπως ο Άκης

Η ΧΙΩΤΙΣΣΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ GOURMET ΣΤΟ "ΒΗΜΑ¨, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ

Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη για τη Χιώτισσα Πανδώρα Τσιμπή, που μετά τη διάκριση της με το βραβείο κοινού από το ΒΗΜΑ GOURMET, πέτυχε μετά από αίτηση της, τη συμμετοχή της στην εκπομπή του σεφ  Άκη Πετρετζίκη  "Κάντο όπως ο Άκης".

"Παρακολουθούσα τον Άκη από τα πρώτα του βήματα και φέτος όταν είδα ότι μαγειρεύει με ένα quest καλεσμένο λέω “Μήπως να δηλώσω συμμετοχή?” και έτσι πήρα την απόφαση να συμπληρώσω την φόρμα επικοινωνίας του “Κάντο όπως ο Άκης”. Πράγματι, μετά από λίγες ημέρες με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και με ενημέρωσαν ότι η αίτηση μου έγινε δεχτή " σημειώνει σχετικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Άκη,  η Πανδώρα.

Η συνταγή

Μαζί με τον Άκη, η Πανδώρα έφτιαξε βουτυρένια, αφράτα και ζουμερά μπισκοτάκια ξηρών καρπών και λευκής σοκολάτας. "Τα σερβίραμε με παγωτό βανίλιας και λιωμένη σοκολάτα γάλακτος! Απλά απίστευτη γεύση. Και αν απορείτε πως να τα φτιάξετε και να τα δοκιμάσετε? Απλά, πάρτε μολύβι και χαρτί, βάλτε MEGA και δείτε το Κάντο όπως ο Άκης" σχολίασε η Πανδώρα η οποία εκτός από την εμφάνιση στο MEGA μαγειρεύει νέα πράγματα και συγκεκριμένα τη λειτουργίας ενός καινούργιου Site το οποίο θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε αναζητώντας τις αγαπημένες μας συνταγές από το pandoras kitchen. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο www.pandoraskitchen.gr

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση