17.4.2015 16:57

Η νέα γενιά δίπλα στους κρατούμενους των φυλακών Χίου

ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 Πλημμύρησε από μουσική και τραγούδια, συνοδευόμενα κάποιες φορές  και από χορό  το απόγευμα της Πέμπτης, η φυλακή της Χίου ,  από το γνωστό  νεανικό μουσικό σχήμα του Νησιού, των : Σταμάτη Μαυρίκου , Αντώνη Τουλιδάκη , Παναγιώτη Μαρμαρά και Σταμάτη Μαρτάκη .

Τα παιδιά , έχοντας αποδεδειγμένα κοινωνικές ευαισθησίες , παρουσίασαν αφιλοκερδώς , μετά από πρόσκληση του  Διευθυντή του Κ.Κ. Χίου ,  ένα πλήρης πρόγραμμα με λαϊκά , νησιώτικα και ρεμπέτικα τραγούδια , αλλά  ακούστηκαν και  τραγούδια σε άλλες γλώσσες και ρυθμούς , μιας και  αρκετοί κρατούμενοι , επιδεικνύοντας  τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες ,  τραγούδησαν  τραγούδια του τόπου τους , στα Αραβικά , Τουρκικά κ.α.

 Μετά το τέλος της εκδήλωσης , οι κρατούμενοι δήλωσαν ότι πέρασαν πολύ καλά , διασκέδασαν και «ξέφυγαν» λίγο από την ρουτίνα τους , και ευχαρίστησαν θερμά την Διεύθυνση και το προσωπικό της υπηρεσίας  καθώς και τους μουσικούς του συγκροτήματος, για την πρωτοβουλία τους , και παρακάλεσαν αν είναι δυνατόν να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο .

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ